tiistai 19. syyskuuta 2017

Mopsihaalari








En ikinä aatellut, että oikeasti hurahtaisin lastenvaatteisiin, mutta nyt niin on valitettavasti käynyt. Ja vielä sellaiseen aikaan, kun ajattelin laittaa rahaa enemmän säästöön. Meidän helmivauva-ryhmässä yksi äiti esitteli ostaneensa tälläisen mopsikuosisen jumpsuitin ja ihastuin itsekin ihan totaalisesti.

Pakkohan se oli tänään lähteä Citymarketiin etsimään ja harmikseni löysin vain yhden jäljellä olevan ja katsoin sen olevan 68-kokoa. Noniin, kiva juttu, ei mahdu meille enää kauaa, kun nyt jo 68-koon vaatteet käytössä ja pikkuhiljaa siirrytään 74-kokoon.

Onneksi kuitenkin nappasin sen mukaan silmäilläkseni sitä tarkemmin, sillä huomasin resorien olevan reilua mittaa ja muutenkin jumppis näyttikin sitten aika reilulta. Sovitettiin sitä Eevikin päälle sovituskopissa ja mikä onni, että se tosiaan oli sen verran reilu, että menee Eevikille vielä pidemmän aikaa kuin ajattelin.





Tämä sattui vielä olemaan hyväksi ja laadukkaaksi todetun MyWear-merkin vaate. Meillä on samalta merkiltä ostettu aiemminkin muutama body, jotka ovat kyllä pysyneet hyvässä kuosissa useista pesukerroista huolimatta. 

Lisäksi lapussa oli vielä, että jumppis on luomupuuvillasta tehty ja se tuntui käteen miellyttävän pehmeältä ja lämpöiseltä. Vielä selvittelen sitä, missä maassa nämä on tehty, sillä olen alkankut pitää vaatteiden eettisyyttä vieläkin tärkeämpänä + että haluaisin tukea jatkossa enemmän suomalaisuutta.

Olenkin silmäillyt Hillan ja Melli Ecodesignin vaatteita ja suunnitellut mitä voisin ostaa. Hillalta tytöille ainakin ajatuksena olisi joululahjaksi tilata jumppikset, kun niille käyttötarvetta olisi. Blaalle teinkin jo aletilauksen, joululahjoja myöskin meidän Vempulle. Niitä tulenkin tänne sitten esittelemään seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti