maanantai 9. lokakuuta 2017

Kiva viikko




Meillä on takanapäin ihan huippuviikko. Kyllä ystävät vaan on parhaita ja kaikki tapahtumat ja muut menot piristää kummasti. Keskiviikkona meille tuli ystävä poikiensa kanssa kylään ja heidän seurassaan meni lähes koko päivä, oli mukavaa, kun Kokkonen ja Eevikki sai vähän leikkiseuraa ilman kiirettä.



Vieraiden lähdön jälkeen riensin itse hakemaan postipaketteja pyörällä ja tein samalla pitkästä aikaa pienen pyörälenkin tihkusateessa. Tuli virkistynyt olo ja illalla jaksoi vielä vähän leikkiä tyttöjen kanssa sekä hoitaa kotihommia. Sen kyllä muuten huomaa, kun on vieraita käynyt, niin koko koti kokee pienen leluräjähdyksen. Kummasti ne lelut aina rantautuu olohuoneeseen ja keittiöönkin.

Torstaina me käytiin yhden kerhosta tutun äidin luona kylässä ja olikin vauhdikasta menoa. Ja kotona vielä jatkettiin, kun kylään tuli pitkästä aikaa Krista ja Sofia. Viimenäkemästä ehti vierähtää kaksi kuukautta ja sen huomasi, kun kolme tuntia vierähti. Loppupäivästä käytiin vielä Etolassa ostamassa muutama säilytyslaatikko leluille.

Perjantaina oleiltiin kotona ja tehtiin kotihommia siinä sivussa. Illemmalla mentiin pitkästä aikaa uimaan ystävän ja hänen poikien kanssa. Itse otin myös molemmat tytöt mukaan. Molemmat ovat kovia vesipetoja ja jaksoivat uida puolitoista tuntia. Käytiin lauantainakin uimassa ja olin yksin molempien tyttöjen kanssa. Saunassa eräs nainen sanoikin nostavansa minulle hattua, kun uskallan yksin tulla molempien kanssa. Myönnän, se on itseäkin jännittänyt, mutta yllättävästi Kokkonen reipastelee uimahallissa ollessa, niin uskallan mennä molempien kanssa.





Sunnuntai olikin taas toiminnallinen päivä. Mentiin katsomaan dinosaurus-näyttelyä Prisman parkkialueelle. Alkuun Kokkonen pelästyi dinosauruksia ja alkoi itkemään, mutta lohdutin, etteivät ne ole oikeita, vaan kuvastaa meille millaisia dinosaurukset aikanaan ovat olleet. Rauhoittumisen jälkeen innostui ja halusi kiertää vielä uudestaan näyttelyn.

Erityisesti Kokkosta kiinnosti puhdistella dinosauruksen luita hiekasta. Siinä kohtaan ei kiinnostanut dinosaurus-show juurikaan. Muutaman kerran kävi katsomassa. Tunnin verran oltiin tuolla näyttelyssä ennen kuin lähdettiin syömään ja kauppaan.




Dinosaurus-näyttelyn jälkeen meitä kutsui liikuntamaa. Keväällä ehdittiin käymään kaksi kertaa ja tykättiin kovasti, joten nyt aiotaan käydä koko syksy liikuntamaassa aina kun se on. Liikuntamaa maksaa 2€ ja kestää aina kaksi tuntia. 



Liikuntamaasta riennettiin vielä Kokkosen leikkikaverin Oo:n synttärijuhliin, jossa muitakin leikkikavereita päästiin näkemään. Kokkonen oli itse vielä koristellut lahjapaketin Ryhmä Hau ja Angry Birds-tarroilla. Synttäreillä oli ohjelmanumerona taiteilla Oo:lle tyynyliinaan terveiset. Ihana idea tuommoinen ja kiva ylipäätään pieni ohjelmanumero synttäreillä. Kiitos vaan Cee ja Oo ihanista juhlista <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti