perjantai 10. marraskuuta 2017

Pasin ja Kielon valtakunnassa





Apua, ollaan jo marraskuun puolella ja viime postauksesta on ehtinyt vierähtää pidempi aika :o

Niin se aika rientää. Itse olen koko tämän ajan suunnitellut ja askarrellut meidän kolmivuotiaan Kokkosen syntymäpäiviä, joita huomenna juhlitaan sukulaisten kanssa. Tällä viikolla tiistaina pidimme kaverisynttärit ja keskiviikkona tuli muutama kaveri, jotka eivät päässeet tiistaina tulemaan. 

Huomennakaan ei kaikki kutsuttavat pääse, joten ensi viikollekkin on vielä tiedossa vieraita. Näissä juhlien järjestämisissä menee kyllä aina oma aikansa, etenkin kun on teemasynttärit. Meidän teemana on tänä vuonna Pasin ja Kielon valtakunta. Vaivaa näihin on nähty, olen tehnyt pompomeja, puhaltanut ilmapalloja, tulostanut, leikannut ja liimannut hahmojen kuvia sekä askarrellut muita koristeita. Niistä teen erikseen postauksen. 

Kun synttärihulinat on ohi, on vuorossa jouluhulinat. Ja vähän lisää synttäreitä. Itsenäisytspäivänäkin olen aatellut, että pientä juhlintaa perheen kesken, kun meillä on tämä "Suomi 100v." vauvakin :D

Niin ja isäinpäiväkin on tähän samaan ryömyyn, johon on pitänyt myös valmistautua. Onneksi ollaan hankittu lahjat nyt ja kortitkin on melkein askarreltuna. 

Mutta palaan taas tänään blogiin isäinpäiväpostauksen merkeissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti