lauantai 2. joulukuuta 2017

Turo's Heavy Kebab




Me oltiin tiistaina ystäväni/Eevikin kummitädin ja tyttöjen kanssa Turo's Heavy Kebabissa syömässä. Oltiin kävelemässä värikylpyyn päin ja huomasin heidän kylttinsä. Siitä se idea sitten lähti, kun muistelen monen paikkaa kehuneen.




Paikka oli oikein viihtyisä ja vaikka paikka on pieni, niin silti siellä oli hyvin tilaa ja mekin mahduttiim lastenrattaiden kanssa mallikkaasti sisään. Meidän lisäksi tuolla ei sillä hetkellä ollut muita ja ihana rauhallisuus vallitsi. Eevikki nukkui koko ruokailun ajan ja sen jälkeenkin vielä. 




Ruokalista oli yhdellä seinällä olevassa taulussa. Valinnanvaikeutta oli ilmassa, mutta päädyin kuitenkin ottamaan itselleni kanapitan ja Vellalle ranskalaiset, joita itsekin söin.

Ranskalaiset olivat tosi isot ja hintaa niillä oli 4,50€. Kanapita oli tosi iso, nälkä kyllä lähti ja hintaa 10€. Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Jatkossa aion käydä täällä syömässä kun tekee kanapitaa mieli tai jos kebabia alkaa jostan syystä tekemään mieli, sillä suomalaisuus on aina iso plussa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti