maanantai 16. syyskuuta 2019

Synttäripuuhissa


Taas pitkä aika, kun olen postannut. Kesä meni töiden parissa eikä mitään lomaa itsellä tänäkään kesänä ollut. Muutenkin kesäajan työ vaari itseltä aikamoista ponnistelua ja itsensä tsemppaamista, että selvisin ja nyt palasin takaisin siihen työpaikkaan, missä aloitin äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen taas työelämän eli purkamaan lääkäreiden saneluita ja voin sanoa, etten iloisempi voisi olla. Aivan ihana työ ja työporukka.


Nyt kuitenkin alkaa olemaan synttärihumua jälleen, kun meidän esikoisen 5-vuotissynttärit lähenevät ja tänä vuonna teemana on Vaiana. Tässä viime viikolla tein Venskulle Vaianan hameen ja nyt tarkoitus olisi tehdä muutama lisää, koska ajattelin toteuttaa syntymäpäiväjuhliin photo boothin. 


Askartelua siis riittää, koska pitää tehdä Kakamora-naamareita, Mauin lehtihameita ym ym elokuvaan liittyvää. Aikaahan tämä vaatii, mutta uskon olevan sen arvoista ja on ihanaa kuitenkin panostaa oman lapsen synttäreihin ja luoda elämyksiä, myös muiden lapsille. 

Yritän postata tänne myös vähän tarkemmin näitä DIY juttuja, jos jollain muullakin on sama teema ja innostusta toteuttaa asuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti