keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Vaiana-synttärit: Ohjelma




Hei taas. 

Tällä kertaa vielä palataan Vaiana-synttäreihin ja esittelen meidän 5-vuotiaan syntymäpäiväohjelman. Aiempina vuosina meillä ei ole synttäreillä ollut mitään kummempaa ohjelmaa, mutta nyt ajattelin pitää, koska lapsilla alkaa olla ikää jo sen verran (oki olisi jo edellisvuonna ollut), että on kiva kun synttäreillä on muutakin kuin se leikkiminen kavereiden kanssa. 

Yksi ohjelma oli photo booth, johon olin askarrellut Vaiana-elokuvasta muutamien hahmojen maskeja/naamoja. Itsellä oli tämän suhteen liian suuret suunnitelmat ja osa jäi tekemättä ajanpuutteen vuoksi. Tarkoitus oli tehdä Vaiana- ja Maui-asut niin, että lapset voivat pukeutua hahmoiksi, mutta ne jäi. Ehdin kuitenkin onneksi tekemään pari kappaletta Vaianan kukkapäähineitä ja lisäksi tein muutaman HeiHei maskin, Te Ka maskin, Tamatoa maskin ja muutaman Kakamora-maskin. 

En tiedä kuinka moni otti kuvia lapsista, mutta ainakin nyt muutamat ottivat muistoksi kuvat. Vanhemmatkin saivat halutessaan mennä photo boothiin. 



Toisena ohjelmana oli saada Te Fitin sydänkivi takaisin Te Ka rintaan. Askartelin tuollaisen Te Ka hahmon sekä sydänkiviä. Tarkoitus oli jokaiselle tehdä oma, mutta taas ajanpuutteen vuoksi en ehtinyt tekemään, mutta se ei sitten haitannut, koska tämä sai niin suuren suosion, että yksi sydänkivi olisi riittänyt ja jokainen vuorollaan yritti saada sen oikealle paikalle. Lapset menivät aina uudelleen ja uudelleen jonon perään odottamaan. Sanoisinko, että varmaan joku 10-12 lasta tykkäsi tästä leikistä eli voin siis suositella tällaista leikkiä synttäreille ohjelmaksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti