lauantai 23. syyskuuta 2017

Lempikaura - maukas välipalakeksi





Oon jahdannut näitä Jyväshyvän uusia välipalakeksejä siitä saakka kun näin niistä mainoksen facebookissa. Juuri sopivaan aikaan tälläinen uutuus, kolmestakin syystä. Ensiksi se, että yritän itse valita joko sokerittomia tai vähän vähemmän sokeria sisältäviä herkkuja ja toiseksi kaipaan hoitolaukkuun jotain helppoa välipalaevästä, kun kaupungilla käydään lasten kanssa seikkailemassa, niin on sitten jo valmiina laukussa omat eväät.

Näitä antaa mielellään Vempullekkin tarjottavaksi, jos haluaa jotain herkkua joskus tarjota, sillä meillä edelleen pitkälti vältellään kunnolla sokerilla varustettuja karkkeja ja keksejä ynnä muuta, niin nämä sopivat oikein mainiosti.






 Söin nämä alle tunnissa, niin hyviä ne olivat, vaikka ensimmäisen välipalakeksin maistaessa ajattelin, etten tykkää. Mutta kun maistoin toisen, niin pääsin makutuntuman mukaan. Oikein mehukkaan makuinen, mutta ei liian makea eikä yhtään kuiva. Miellyttävää pureskeltavaa ja sopisi oikein loistavasti kahvin kanssa. Kahvikupposta jäinkin kaipaamaan, mutta sitä en saanut kaveriksi, kun piti piilossa syödä, ettei muut tule tällä kertaa vohkimaan minun makupaloja.

Näitä tullaan tarjoamaan myös Vempun tulevilla synttäreillä, sillä nämä sopivat oikein loistavasti Pasin ja Kielon valtakuntaan, joka on syntymäpäiväjuhlien teemaan. Suosittelen kaikkia maistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti