keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Mites ne joulukorttikuvaukset sujuikaan?







Nyt kun kaikki synttärijuhlahulinat on takanapäin, niin alkaa seuraava projekti eli joulukortit yms muut jouluaskartelut. Oon aina ollut viimetipassa asiat hoitava, mutta nyt halusin vähän muutosta ja olen ottanut joulukorttikuvat jo valmiiksi, muokannut ne ja nyt ne pitäisi tilata.

Tänä vuonna kuvien ottaminen oli haasteellisempaa, Vella haluaisi olla ainoa kuvattava ja jättää Eevikin taka-alalle, en saanut molempia hymyilemään samaan aikaan ja muutenkin molemmat koko ajan yrittivät liikuskella jonnekkin. Kaikesta huolimatta sain kuvia otettua eikä tänä vuonna tule sitä ongelmaa, että olisi vaikea valita mitkä kuvat tilaa monesta eri vaihtoehdosta.

Meillä nimittäin lojuu iso kasa Vellan joulukorttikuvia kahdelta viime vuodelta ja vielä erilaisia. Ei sitten tullut ihan kaikille lähetettyä sitä joulukorttia tai sitten tilasin liikaa. Kuvat otin meidän uudella sohvalla käyttäen meidän jokavuotisia koristeita rekvisiittana. Pienenä lisäyksenä oli Patun mummun kutomat villasukat ja lapaset, jotka sopivat niin hyvin kuviin, vaikka Eevikki niitä koko ajan repikin pois käsistään. Niitä sai olla koko ajan laittamassa neidin käsiin takaisin.

Nyt kuvia tilaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti