torstai 16. toukokuuta 2019

Puistoilu on ihanaa


Kevät on siitä ihanaa aikaa, kun pääsee taas puistoon. Tai toki talvellakin pääsee, mutta tekemistä ei ole niin paljon ja kesällä viihtyykin kauemmin puistossa kuin talvella. 

Me mentiin eilen kokeilemaan Käppärän puistoa. Ollaan kyllä aikaisemminkin oltu, mutta siitä on jo aikaa 3 vuotta ja Vensku on silloin ollut päälle vuoden ikäinen. Ollaan usein ajettu tuon puiston ohi ja Vensku on sanonut haluavansa sinne. 


Eilen sitten extempore mentiin tuonne samalla reissulla, kun noudin yhden bodyn ja vein lämpömittarin yhdelle toiselle ihmiselle. 

Ja kannatti, Vensku löysi heti kavereita, kun meidän onneksemme tuolla puistossa oli muutamia muitakin lapsia vanhempineen eivätkä kaikki olleet menneet viettämään kaunista kevätpäivää Pelle Hermannin puistoon. Eevi taas leikki enimmäkseen yksin ja tuon kumparenurmen päällä kieriskellen, mutta uskaltautui hänkin välissä tulemaan isompien kanssa leikkiin mukaan.


Tänään mentiin sitten minun töiden jälkeen uudestaan ja tällä kertaa hiekkalelujen lisäksi otettiin mukaan potkupyörä ja potkulauta. Itsekin muutaman kerran potkulautailin, oli aika hyvää liikuntaa. Onneksi tässä kevään aikana on virkistynyt, vaikka ei tule juuri nukuttua tarpeeksi, silti vaan jaksaa. Voi olla myös syynä, että olen taas alkanut syömään rautaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti