lauantai 11. toukokuuta 2019

DIY: Kutistemuovista kädenjälki aurinko-korvakorut


Mentiin tänään viettämään äitienpäivää minun vanhempien luo ja aamulla pikaiseen askarreltiin Kutistemuovista korvakorut mummulle lahjaksi. 

Aiemmin olen myös antanut Kutistemuovista askarreltuja juttuja lahjaksi äitienpäivänä. Eilen sain idean näihin, jonka päätin tänään toteuttaa. Äitini tykkää koruista ja itse tehdyistä jutuista, joten tällainen lahja oli oivallinen. 


Venskukin oli innoissaan. Molempien tyttöjen kanssa tehtiin tällaiset, mutta Eevikin kanssa tehdyt eivät onnistuneet niin hyvin kuin nämä Vensku kanssa tehdyt ja lisäksi tuon korviin laitettavan osan kiinnityksen kanssa tuli ongelmia ja se vähän meni käyttökelvottomaksi, niin saatiin tehtyä mummulle vain yhdet korvikset. Tarkoitus oli viedä kahdet erikokoiset. 


Laitettiin nämä vielä hienosti taustapahviin esille, kuten monet korvakorut ovat ja Vensku sai itse tehdä ns. logon "Made by Venla". 

Näistä tuli mielestäni niin upeat, että aion itsellekin tehdä samanlaiset. Tällä hetkellä minun lempparikorvikset on itse tehdyt kutistemuovi korvikset, joissa Eevikin jalanjäljet. Niitä jopa työkaverit kehuneet :)

Suosittelen kokeilemaan kutistemuovi askartelussa ja lasten kanssa kutistemuoviaskartelu on vielä hauskempaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti