perjantai 3. toukokuuta 2019

Tivoli Seiterä


Oltiin eilen tyttöjen kanssa Tivoli Seiterässä, kun ei vappupäivänä jaksettu lähteä eikä silloin saanut rannekkeita. Harkitsin siirtämistä tähän päivään ja se olisikin ollut parempi, sillä aurinko paistoi ja muutoinkin olisi ollut paremmat olosuhteet kuin eilen. Mutta joskus me äiditkin muokataan eikä äitiaivoilla ajattele 100%. En ainakaan minä. 

Vaikka meillä olikin kivaa ja oltiin kaksi tuntia ja päästiin käymään laitteissa, niin tivolissa oleminen meni pieleen. Olisi tarvinnut olla vieläkin enemmän vaatetta mitä meillä oli, sillä lapsilla oli tosi kylmä. Eevikkiä vähän pelotti laitteissa oleminen ja lisäksi hänelle ei kelvannut pelkkä teippi, vaan piti saada ruokaa. 


Vensku taas itki kylmän lisäksi pissahätää eikä uskaltanut alkuun mennä käymälän pytylle... 

Ja mikä eniten harmitti, niin oli se, että maksoin omasta lipusta turhaan, koska vanhempi olisi päässyt pienemmän lapsen mukana laitteisiin ilmaiseksi, jos olisi ollut tarve mennä turvaksi. Tämä sanottiin vasta kun menimme ensimmäiseen laitteeseen, olisi voinut lippukassalla lipunmyyjä sanoa tämän, niin olisi säästetty oman lipun hinta, koska muutoin en laitteissa käynyt kuin vain silloin, kun Eevikin turvaksi tarvitsi mennä. 

No kaikesta huolimatta meillä oli suht kiva kaksituntinen. Toisella kertaa paremmalla menestyksellä ja toivon mukaan paremmalla säällä. 

Voin suositella Tivoli Seiterä kyllä kaikille. Pienet on huomioitu todella hyvin ja laitteita on sopivasti kierrettäväksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti