perjantai 22. helmikuuta 2019

Tubetour 2019



Oltiin tänään Tubetourissa minun kummipojan kanssa. Hän itse haaveilee tubettamisesta, oikeastaan on tehnyt muutaman videon kyllä jo. Kuitenkin myös hän seuraa tubettajia, kuten itsekin. Tosin ennen tätä viikkoa itselle ei ollut kukaan muu tuttu kuin Herbalisti ja hänenkään videoita en ole aikaisemmin katsonut. 

Kaikkiaan 6 vuotta olen Youtubesta eri tubettajia seurannut, enää en niin aktiivisesti, kun on nuo lapset, vaikka välillä heidänkin kanssaan katsotaan tubaajia mm. Kakkumonsteri on meidän Vensku yksi lemppari :) 

Tällä viikolla kuitenkin vähän perehdyin muutamaan Tubetourissa olevaan tubettajaan ja tilasin Jennysvoices sekä ZoneVD kanavat. Näistä tubettajista tuli heti suosikkeja. Ihan kaikkiin en ole perehtynyt vielä ja aion kyllä tsekata kaikki. Ja onneksi olen vähän kaikesta kiinnostunut ja suht avoin, niin uskon myös muiden Tubetourin tubettajan päätyvän tilaukseen.




Mitä sitten pidin Tubetourista?

Tapahtuma oli ihan ok, kivaa oli olla mukana ja tubettajista huokui se innostus ja positiivisuus olla mukana Tubetourissa ja ottaa fanit huomioon. Kuitenkin Puuvilla oli tämä kokoiselle tapahtumalle liian ahdas. Isompi halli olisi tarvinnut olla, sillä faneja oli niin paljon. 

Myös tapahtuman kesto olisi saanut olla laajempi, tällöin kauppakeskus olisi ollut oikea paikka, koska lavashow olisi voinut olla vaikka 2-3 kertaa päivän aikana ja samoin tuo meet & Greet ja näin olisi mahdollisesti paremmin jaksanut keskittyä lavashowhun ja olisi päässyt tapaamaan suht nopsakkaan näitä tubettajia.

Odotin, että tapahtumassa tubettajia olisi ollut omat loosit/teltat, joissa heitä olisi päässyt tapaamaan yksittäin ne fanit, ketkä juuri heitä fanittaa. Mene ja tiedä, en tietysti ole ekspertti näissä tapahtumien järjestelyssä, mutta aina voi sanoa omat kehitysideansa.

Mutta tämä toki oli tyhjää parempi ja saatiin edes jotain kuvia ja vähän jaksettiin seurata lavashowta. Suunniteltiin jo kummipojan kanssa tuonne Tubetour risteilylle menemistä, jos siellä onnistaisi nämä yhteiskuvat, kun kummipoika niin kovasti haluaisi tavata Herbalistin. Jos lippuja vaan on jäljellä risteilylle, niin ensi viikolla aion ne ostaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti