keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Kirjasto on tärkeä paikka



Itselle lapsi arjessa tärkeä paikka on kirjasto. Olen itse teininä käynyt paljon kirjastossa, vaikka aina lainani ovat olleet myöhässä ja on edelleen. Kuitenkin muistan ainakin pari kertaa, ellen useammin kuukaudessa käyneeni kirjastossa lukemassa Demi-lehden sekä useita muita lehtiä ja sarjakuvia. 



Kirjastosta tuli myös usein lainattua musiikkia sekä elokuvia. Jonkun verran luin myös kirjoja, erityisiä lempikirjasarjojani oli The Babysitters Club ja Neiti Etsivät. 



Niin ja kävi hän ala-asteikäisenä jo paljon kirjastossa, silloin usein lainasin videoita, nyt en muista enää nimiä. Käytiin myös kavereiden kanssa usein leikkimässä ja piirtelemässä kirjaston leikkihuoneessa. 

Nyt haluan tutustuttaa omat lapseni kirjaston ihmeisiin. Kirjasto on niin kätevä paikka, jos ei halua kaikkia kirjoja ja lehtiä ostaa itselleen, niin niitä voi mennä lukemaan kirjastoon ja lainata kotiin. Jos taas epäröi jonkun kirjan ostamista, niin kirjasto on oiva paikka ensin lukea kirja ja jos se oli kiva, niin sitten ostaa itselle. 



Meillä tällä hetkellä esimerkiksi Koiramäen kesä kirja lainassa, meinasin sen ennen joulua meille ostaa ja nyt ne on loppu Prismasta, joten ajattelin, että lainaamme ensin kirjastosta ja katsomme millainen kirja on ja vasta sitten ostan meille. Vaikka Mauri Kunnaksen kirjat ovat aina hyviä. 

Kirjaston lainaustarjontakin on laajentunut siitä mitä se on ollut omassa lapsuudessa. Nykyään saa lautapelejä, pelejä eri konsoleihin sekä liikuntavälineitä. Meillä tällä hetkellä onkin lainassa yksi lautapeli sekä Xbosone konsolille 3+ peli Overcooked.

Näistä tulossa omat postauksensa.
Käytkö itse kirjastossa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti